torsdag 11 april 2013

MANILA WEEKEND

Long time no see! Vi flög över till Manila i 5 dagar, lyckades glömma dator sladden hemma. Jepp, smart tjej hej! 
Manila är Filippinernas huvudstad, och där hade jag/vi faktiskt aldrig varit förut. Inte ens mellan landat trots att vi flugit ur landet flera gånger, haha. Manila består egentligen av flera städer, och vi bodde i Pansay city, bara minuter ifrån Makati City.Vi åkte framför allt för att shoppa haha. Det är ett shopping paradis! Vi hann besöka MOA, Landmark & Greenbelt - lyxigare, pampigare shopping mall har jag aldrig sett. Vi hann dessutom gå på bio (väldigt uppskattat när man bor på Boracay som inte har någon bio hihi) & äta på några riktigt bra restauranger.

Vårt hotell var skit bra!! Förutom det att det var en pool på taket med utsikt över Manila Skyline (!) och att service's var suverän så var vår hotel svit överaskande - den var som designad för en sjöjungfru haha! Snäckor på hela väggarna, säng "väggen" var en stor snäcka & dom hade byggt 3D vågor & 3D moln i taket - riktigt häftigt men mycket mysigt. Jag fick googla lite bilder (minus points for me) 


Greenbelt.

Något som ska sägas till alla som aldrig besökt Manila är att det bor 15 miljoner människor här, och skillnaden mellan rika och fattiga är enorm. Vi åkte förbi Manila's slum område när vi var påv äg till flygplatsen, och i bakgrunden såg man Makati's finaste högkvarter (Sky skrapor). Det sved riktigt illa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Be nice! (Din IP adress spares och kan spåras)