torsdag 25 april 2013

Justiiiin

Jag är inget beliber fan men har sett "Never Say Never" och på så sätt fick jag ett mycket bättre intryck av Justin Bieber. Har otroligt många tjejkompisar som gick på hans konsert i Sthlm, som var bra uppenbarligen MEN jag blir så sur på den tråkiga kända snubben som tex. vis inte ens tittade åt tjejerna som väntat en hel dag utanför Grand hotel. Dom stackars tjejer som hade tjatat ihjäl sina föräldrar om att köpa biljetter, som åkt flera mil & timmar för att komma till stockholm, som har köat i 24 - 6 timmar, som har blivit hörselskadade på konserten och har väntat på just den dagen i flera år & som älskar honom fast dom aldrig har träffat honom, och som sen blir besvikna.

Zara skrev att hon köade i 5 timmar, fick sen ta en bild, medans Justin inte ens la ögonen på henne en enda gång, ännu mindre kramade eller sa ett ord. Och då hade hon "Meet and Greet" tickets.
Vilket SKÄMT och otroligt lätt tjänade pengar för Justin.

Det är enkelt att förstå att man kan bli trött på att tusen tjejer skriker efter en, paparazzi och allt annat hans liv kan innehålla men han har ju valt själv, och då får man ge tillbaks till sina trogna fans också..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Be nice! (Din IP adress spares och kan spåras)